ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε το www.actorsunion.com.cy να γίνει ένας χώρος συνάντησης και καλλιτεχνικής ενημέρωσης. Φιλοδοξία μας είναι να μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε για όλη την καλλιτεχνική και πνευματική κίνηση του τόπου μας. Με την δική σας συμβολή να κάνουμε την ιστοσελίδα αυτή ένα καλλιτεχνικό στέκι.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ευχαριστούμε την CYTA γιατί χωρίς την δική της βοήθεια και συμβολή δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έτσι όπως εμείς την φανταστήκαμε. Δηλαδή χωρίς διαφημίσεις και χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση του σωματείου μας σε κανένα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους και στις λειτουργούς της CYTA και της Emporion Plaza που με κατανόηση και υπομονή μας ανέχθηκαν και μας καθοδήγησαν για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

 

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Όταν το 2007 ξεκινούσαμε την επικοινωνία με τα μέλη μας μέσω των γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων, δεν περιμέναμε την μεγάλη επιτυχία που θα είχε αυτή η κίνηση. Επιτυχία γιατί πάρα πολλοί συνάδελφοι βρήκαν απασχόληση με αυτόν τον τρόπο αλλά και όλοι οι θίασοι και οι θεατρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο βρήκαν ένα βήμα προώθησης της εργασίας τους.

Τώρα με τη ιστοσελίδα φιλοδοξούμε αυτή η προσφορά να γίνει εντονότερη. Κάθε μέλος θα έχει την δική του σελίδα με το βιογραφικό του και τις φωτογραφίες του που το ίδιο το μέλος θα επιλέγει και φυσικά θα είναι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό κόστος.

Κωνσταντίνος Λύρας
Πρόεδρος ΕΗΚ